Gör egen Hershey's cookies n cream!!

2015-11-24 @ 14:40:00 Filed in: Mat & Bak, Vardagligt
Kommentarer: 0
 
Jag är nog inte den enda som gillar denna chokladkaka? Oh herregud så god den är! Jag spontant kom över den när jag var iväg på kryssning, i taxfreen. Den verkar dock vara ganska svår att få tag på i Sverige? Men nu har jag kommit på ideén att man kan göra egen choklad av den här varianten. Hur bra? Super enkelt dessutom! Du smälter bara vit choklad, krossar oreos-kakor och blandar i det i chokladsmeten. Sen kan du hälla upp de i små formar eller som du själv vill. In i kylen and you done" Jag gjorde detta precis nyss, och jag kan med gott samvete säga att de smaka precis som Hershey's. 
 

Hm:s parfym

2015-11-24 @ 06:54:00 Filed in: Smink & skönhet, Tips, Vardagligt
Kommentarer: 0
 
Hade under gårdagen på jobbet, på mig denna parfym som jag köpte i somras. Just in case, eftersom min lite dyrare parfym tagit slut. Fick komplimanger om att parfymen doftade gott, och att min arbetskompis gissade på att det var en dyr. Vilket jag tyckte va kul, eftesom den är köpt på h&m och kostade ynka 39:90. Ett tips till er där ute.

Lindahls har kommit ut med egna proteinbar

2015-11-24 @ 06:45:00 Filed in: Vardagligt
Kommentarer: 0
 
Var vid min ica igår kväll och skulle köpa hem lite mjölk och margarin men mera. Fick då syn på att de börjat sälja dessa ovan. Det måste vara nåt nytt, för jag har då dock inte sett dom tidigare. Jag fick iallafall med mig smaken hallon hem. Kan tycka om att ha en bar i väskan och man under dagen skulle bli hungrig när man är iväg och vill ha nåt litet och nyttigt. Hur bra? Har för mig att den låg på 15 kr st. 

RSS 2.0