Det här med att plugga var ju enkelt.

2016-08-31 @ 23:54:09 Filed in: Vardagligt
Kommentarer: 0
 
Har gjort klart hela första kapitlet i engelska 6 nu. Så ska bara finjustera det och skicka in imorgon. Känner att jag skrivt klart för idag (och nu sitter jag här o skriver, höhö! ) suttit  med plugget sen klockan 7 ungefär. Känner dock på att jag håller på o bli sjuk, vilket inte känns allt för roligt, jag var ju nyss sjuk. Men jag fryser som en dåre som sprungit ut näck för att slänga sig i snön, samt halsen gör ont. Men är nöjd över dagens pluggande. jag har presterat bra och jag skrev över 400 ord dessutom, man skulle skriva mellan 300-400 haha! så ska bli spenande o se vad jag får i ömdöme på den. men nu ska jag hoppa säng, blir nog att sova fullt påklädd.. fryser så. hejhej!

skogspromme på 1,5 h

2016-08-25 @ 18:05:04 Filed in: Vardagligt
Kommentarer: 0
 
Har varit inomhus alldeles för länge nu så idag tog jag mig i kragen och gick ut på en promenad. Det va oerhört skönt! man märker verkligen att semestertiderna är slut, mötte bara pensionärer haha! Passade på att ta en sväng bort till lidl och handlade hem lite nödvändigheter. Hittade där, oväntat nog, en dagcreme som fått pris för att vara riktigt bra, och jag kunde inte ignorera den för det priset, 39kr och den va mig. Så nu ska jag gå o ta en dusch och smörja in mig sen dricka min smoothie som står i kylen och väntar på mig.
 
 I helgen har jag lite saker planerat, så skönt att det för en gångs skull inte bara inkluderar jobb utan på fredag blir det veckostädning o på lördag ska jag till ikea med mammi under dagen, sen på kvällen kommer mina två tjejkompisar hit på vinkväll, ska bli himla mys. o på söndag jobbar jag. 

Kolmården djurpark 2016 & premiäråk av wildfire

2016-08-24 @ 23:13:00 Filed in: Familj & Vänner, Vardagligt
Kommentarer: 0
Det blev en heldag med dessa två och deras mamma aka min syster ♥
 
 
 
 
Den va riktigt skön att åka trots att man va bra nervös, älskar fallet på 83 grader! Förstå att det är 7 ynka grader från att den går spikrakt ner...
 
'safari-åk'
 
 
Älskar den här! 
 
 
Äpplekrig! 
 
Dessa två förde sånt liv, så otroligt mäktigt o se. 
 
 
Vi avslutade med att ta andra vägen hem, som blir att man får åka färja. medans vi vänta på den så tog vi oss en varsin korv. underskattat gott må jag säga!

RSS 2.0