AlfonsMys

2016-07-29 @ 18:33:53 Filed in: Vardagligt
Kommentarer: 0
 
Tydligen har den här killen tjatat om att få komma hit. Han tjata till och med på sin mormor och frågade va klockan var hela dagen igår. för han skulle få komma till mig efte 6 när jag kommit hem från jobbet. Så igår kväll blev det lite handling på lidl, sen vart det myskväll med chips, läsk och tacos. och senare två filmer som alfons valde. och till sist somnade vi. vaknade runt halv 10. jag slängde in min arbetskläder i tvätten och alfons och jag åt frukost. efter lite spelande på datorn sen så gick vi ut med nisse. Sen ville alfons ha tacos idag igen och det räckte bara till en så jag fick laga ordning annat åt mig, det blev pyttipanna som är underskattat gott btw. imorgon är det jobb igen, fram till tisdag. Sen är jag ledig tre dagar, ska bli himla skönt. 
 
 

Mobilblogg tisdag

2016-07-26 @ 14:34:53 Filed in: Vardagligt
Kommentarer: 0

Mobilblogg tisdag

Testa på det här med att blogga från mobilen. Sitter på jobbet och har fikarast. Slitigt och varmt idag, skönt med en skur av regn förut. Slutar 16 så ska hem och ta det lugnt. Jobbar imorgon fast jag egentligen skulle va ledig. Har bara druckit vatten idag, vilket känns bra då vi har en läskmaskin som står i personalrummet och suktas. Inte så jävla bra o dricka läsk varenda dag när man jobbar, och inte heller när man är hemma vilket lätt händer. Ska se hur länge jag klarar mig utan läsk. Man brukar tänka att idag ska jag dricka vatten men när lunchen väl är så står man där med glaset under läskmaskinen.


Måndag

2016-07-25 @ 22:51:00 Filed in: Vardagligt
Kommentarer: 0
 
Medans alla andra var iväg o badade eller bara va ute o njöt av det fina vädret. va jag inne... ledig och jag pallade inte ta mig någonstans typ. how fun? Hände inte mycket idag måste jag säga, kan ju såklart va ganska skönt när man inte har några måsten. imorgon är det back to work igen, och jag saknar nästan att stå där och svettas på ett varmt hotell med 30 grader och en stekande sol. Händer mer där än vad som händer här. Bästa arbetskamrater... och från det ena till det andra ser ni hans vackra ögon? 

RSS 2.0