LördagsLoppis

2016-01-30 @ 23:44:00 Filed in: Familj & Vänner, Vardagligt
Kommentarer: 0
Mamma & pappa skulle fara på Loppis idag, och ni som åker på sånt vet att man alltid kommer hem med nåt. Och jag tänkte igår kväll när pappa fråga om jag ville med, att jag inte skulle ha råd. Ifall man nu hittar nåt, visserligen har jag ju pengar men kanske inte så mycket pengar att lägga på saker som jag faktiskt inte behöver, brukar ju lätt bli så. Men mina päron ville ha med mig i vilket fall. Och man får ju ta vara på tiden man har, man vet ju aldrig vad nästa dag har att ge. Och jag tackar mamma för ikväll som bjöd mig på en gudomligt god planka. Potatismos är skapligt mättande, men det va gott! sjukt gott! Och om ni undrar om jag hitta nåt på loppis? nä hittade inte ett endaste dugg. ganska skönt de för en gångs skull!

Kolmården bjuder på en heldag i Köpenhamn & tivoli!

2016-01-27 @ 18:51:16 Filed in: Resa, Vardagligt
Kommentarer: 0
 
Idag bokade köpenhamn och tivoli. Som vi på jobbet har fått tillfälle, gratis. Ska bli himla rolig. 19:e april är dagen vi tar tåget, så är vi borta en hel dag! ser jag väldigt mycket fram emot. 

Loka Crush Strawberry

2016-01-26 @ 21:22:00 Filed in: Mat & Bak, Vardagligt
Kommentarer: 1
 
Gud vad jag tycker om den här loka:n. Brukar annars inte vara så förtjust i kolsyrat vatten. Men denna är i helt min smak. Namnam. Från det ena till det andra så ska jag nu dra några avsnitt av game of thrones. Tänkte starta min maraton ikväll för det är ju bra om man är redo inför säsongsstarten i april av 6:e säsongen. Bästa serien ever.
 

RSS 2.0