Kolmårdens djurpark

2015-10-29 @ 21:11:00 Filed in: Familj & Vänner, Vardagligt
Kommentarer: 0
 
Igår var alfons och jag på kolmården hela dagen. Dom har halloweenöppet så vi passa på. Så himla kul att få lite egen tid med skrutten. Han är så snäll ♥ världens goaste. Vi såg på massa djur, spöken och kusligheter, åkte bergodalbana, och båten och även linbanan. En super mysig dag med mosters älskling. 

Tisdag

2015-10-27 @ 13:56:34 Filed in: Vardagligt
Kommentarer: 0
 
Har jobbat hela helgen plus måndag och nu är jag ledig i två dagar. Har lite att styra med idag, ska städa min garderob samt byrå. städa lägenheten som jag dragit ut på för att jag varit för trött efter jobbet. Sen kommer ev. mina föräldrar senare för att fira nisse som fyller 3 år idag. Ska posta ett paket med kläder som jag sålt, sen vill jag även ta en sväng runt strömmen i solen, kanske ett besök på hm och köpa ett nytt nagellack nu när min naglar har växt ut igen. En bra dag
 
Ska inte glömma farfar som fyller år idag med. Jag hoppas du har ett redigt kalas uppe i himlen med farmor ♥

Stockholm för en natt

2015-10-19 @ 17:37:06 Filed in: Festligheter, Resa, Vardagligt
Kommentarer: 0
 
Jag och min bästiskusin drog till stockholm lördagskväll för en galen kväll. Han är så jävla spontan och jag bara hakar på. Jag sa (när han kom med idén om att åka o festa i sthlm) att jag skulle tänka på saken. Men jag hann inte ens tänka förns vi satt på tåget påväg upp haha. Sjukt kul! 
 

RSS 2.0